schouderkarbonade

schouderkarbonade schouderkarbonade schouderkarbonade
schouderkarbonade schouderkarbonade schouderkarbonade
schouderkarbonade
Karbonades zijn afkomstig van het varken. Er zijn verschillende soorten karbonades die allemaal hun eigen manier van bereiden hebben.
ā‚¬Ā 2,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Karbonade is misschien wel één van de meest gegeten stukjes varkensvlees in Nederland. En terecht. Het is heerlijk veelzijdig vlees met een volle smaak. Het vlees komt uit de gehele rug, ook wel de karbonadestreng genoemd en er wordt onderscheid gemaakt in drie soorten: haaskarbonade, ribkarbonade (kotelet) en de schouderkarbonade. Elk met eigen unieke vleeseigenschappen.

Karbonade bakken

Een karbonade bakken is niet moeilijk. Het vlees heeft weinig nodig, behalve wat peper en zout. Dichtschroeien en op laag vuur verder garen en je hebt een heerlijk stukje vlees. Maar je kunt er natuurlijk ook écht een feestje van maken.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies