Wie zijn wij?

Na het afronden van de slagersvakopleiding en een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan bij verschillende (keur)slagerijen heb ik in 2009 de stap gewaagd om voor mij zelf te beginnen. Vanuit een goed uitgerust bedrijfspand in Borne bezocht ik met mijn marktwagen verschillende weekmarkten in de omgeving. Verder verzorgde ik vanuit Borne catering, barbecue, hapjes en dergelijke.

In september 2014 ben ik naast mijn markten ook een winkel gestart in Albergen.
Na de verhuizing heb ik de beschikking over een mooie winkel met een goed uitgeruste slagerij. Hier maken wij nu zelf onze vleeswaren, salades, sauzen. Vanuit Albergen kunnen wij nog beter inspelen op de wensen van onze klanten ook wat betreft de cateringbarbecue e.d.

Onze slagerij is voorzien van een uitgebreide eigen rokerij en worstmakerij. Hier worden diverse ambachtelijke vleeswaren geproduceerd. Bij ons vind u een heerlijk stukje kwaliteitsvlees, lekkere en gemakkelijke kant en klare maaltijden, de lekkerste vleeswaren en grillproducten en smaakvolle eigenbereide sauzen en salades.

Ons deskundige team staat voor u klaar om u van persoonlijk advies te voorzien, ook beantwoorden we graag al uw vragen over speciale dieetwensen.
 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.