Varkens sucade

Varkens sucade Varkens sucade
Varkens sucade Varkens sucade
Varkens sucade
Van rund en kalf wordt hij veel gegeten, maar ook het varken heeft een sucade. CONDITIE: DIEPGEVROREN.
ā‚¬Ā 6,55
Prijs per stuk (ca. 500 gram)
Aantal: 
Bestellen
 
Bereidt hem zoals rundersukade, even hoog aanzetten en dan langzaam minimaal 4 uur (liever 6) laten garen in een jus van rode wijn, peper, zout, een paar kruidnagelen en wat laurierblaadjes. Pulled pork van Oma’s eigen recept!

bereidingswijze

Bereidt hem zoals rundersukade, even hoog aanzetten en dan langzaam minimaal 4 uur (liever 6) laten garen in een jus van rode wijn, peper, zout, een paar kruidnagelen en wat laurierblaadjes. Pulled pork van Oma’s eigen recept!
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies