Sucadelappen

sucadevlees
Sucade is een stuk rundvlees dat afkomstig is uit de schouder van het rund en bekend staat om zijn malse en sappige textuur. Het is een taaier stuk vlees, omdat het afkomstig is van een spier die veel heeft gewerkt, maar het kan zeer smaakvol en zacht worden na een langzame bereiding, zoals stoven, sudderen of braden. Rundersucade wordt vaak gebruikt voor het maken van stoofschotels, ragouts en andere gerechten waarbij het vlees langzaam wordt gegaard. 
Sucade wordt gesneden uit de schouder van het rund. Je herkent sukade aan de zeen die er dwars doorheen loopt.
ÔéČ┬á7,99
Prijs per 2x 200 gram
Aantal: 
Bestellen

Informatie:

Rundvlees

Rundvlees
afkomstig van de schouder

Extra informatie:

Mager vlees
Stoofpotjes en suddergerechten
Onbewerkt vleesproduct
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies