Sucade aan stuk

Sucade aan stuk Sucade aan stuk
Sucade aan stuk Sucade aan stuk
Sucade aan stuk
Sucade wordt gesneden uit de schouder van het rund. Je herkent sukade aan de zeen die er dwars doorheen loopt.
€ 15,99
Prijs per stuk (ca 800 gram)
Aantal: 
Bestellen
 

Gestoofd sucadevlees is erg populair! Sucade is rundvlees en komen uit de schouder van een rund. Het is werkvlees en bevat om deze reden veel spieren. Overigens loopt er ook een pees door het stuk vlees. Sucadevlees wordt vaak gestoofd, wat voor een intense smaak zorgt. Wanneer het vlees lekker gestoofd is, zal het uit elkaar vallen. Het vlees is erg smakelijk en zeer mals.

Bereidingswijze

  1. Haal de sucade een half uur voor het bereiden uit de koeling.
  2. Leg de sucade op een bord en laat het op kamertemperatuur komen.
  3. Bestrooi de sucade met kruiden.
  4. Verhit boter in de pan en aan beide kanten bruin aanbraden.
  5. Voeg een scheutje water toe en laat het 2 uur sudderen.
  6. Keer de sucade regelmatig.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies