Runder schenkel

Runder schenkel
Runder schenkel
Schenkel is afkomstig van de bovenpoot van de rund en gebruikt voor bouillon en stoofschotels
ÔéČ┬á6,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Runderschenkel is een stuk rundvlees dat afkomstig is van de poten van het rund en bekend staat om zijn smaakvolle vlees en beenmerg. Het vlees bevat veel bindweefsel en is daarom taaier dan sommige andere delen van het rund. Runderschenkel wordt vaak gebruikt voor het maken van stoofschotels en bouillon, omdat het na een langzame bereiding in de oven of op het fornuis zacht en smaakvol wordt. Runderschenkel wordt ook vaak gebruikt voor het maken van ossobuco, een Italiaans gerecht dat traditioneel wordt geserveerd met risotto.

Rundvlees

Rundvlees
afkomstig uit het bovenste deel van de poot

Extra informatie:

Onbewerkt vleesproduct
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies