Rundergehakt

Rundergehakt

Rundergehakt is gemalen rundvlees dat wordt gebruikt als ingrediënt in diverse gerechten, zoals gehaktballen, hamburgers, pastasauzen, en meer. Rundergehakt kan worden gemaakt van verschillende delen van het rund, maar het wordt meestal gemaakt van vlees dat afkomstig is van de borst, schouder of nek van het rund. Het gehakt kan mager zijn of een hoger vetgehalte hebben, afhankelijk van de gebruikte delen van het rund.

 

Opties:

Velden met een * zijn verplichte velden
Rundergehakt om eindeloos mee te varieren. Natuurlijk voor een gewone gehaktbal, pastasaus en ovengerechten.
€ 7,25
Prijs per 500 gram
Aantal: 
Bestellen

Informatie:

Rundvlees

Rundvlees
afkomstig van borst, schouder of nek

Extra informatie:

Snelle bereiding
Mager vlees
Onbewerkt vleesproduct
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies