Riblap

Riblap

Riblappen zijn een stuk rundvlees dat afkomstig is van de ribbenkast van het rund en bekend staat om zijn smaakvolle en malse vlees. Het bevat echter wel wat bindweefsel en vet, waardoor het taaier kan zijn dan sommige andere delen van het rund. Riblappen worden vaak gebruikt voor het maken van stoofschotels en suddergerechten, omdat het vlees na een langzame bereiding in de oven of op het fornuis mals en sappig wordt. Riblappen kunnen ook worden gebruikt voor het maken van gehakt of voor het bereiden van rosbief.

 

Opties:

Velden met een * zijn verplichte velden
Riblappen komen uit de rug of nek en is geschikt om mee te stoven en te braden.
€ 13,50
Prijs per 800 gram
Aantal: 
Bestellen

Informatie:

Rundvlees

Rundvlees
afkomstig van de nek

Extra informatie:

Mager vlees
Stoofpotjes en suddergerechten
Onbewerkt vleesproduct
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies