Rib-eye

Rib-eye Rib-eye
Rib-eye Rib-eye
Rib-eye
Een rib-eye wordt gesneden uit de rib van het rund. Door de marmering is het ontzettend sappig en smaakvol. Een rib-eye is het beste te bereiden wanneer hij 4 cm dik is.
€ 21,90
Prijs per stuk (ca. 800 gram)
Aantal: 
Bestellen
 

Een rib-eye steak heeft een mooie verdeling van vlees en vet.

Bereidingswijze rib-eye

Ribeye in de pan bereiden:
Een rib-eye is een fantastisch stuk vlees en zeer geliefd bij de vleesliefhebber. Een goed stuk vlees van een echt vleesveeras is al het halve werk.
1. Haal de rib-eye minimaal een half uur voor het bakken uit de koeling en laat het vlees op kamertemperatuur komen.
2. Dep het vlees droog met keukenpapier.
3. Wrijf beide kanten in met wat zout en peper.
4. Doe olie of boter in de pan en laat de pan goed heet worden.
5. Haal de steak uit de pan en laat het 5 minuten rusten in aluminiumfolie.
6. Voor een medium rib-eye raden wij een kerntemperatuur aan van 52℃.

Heb je geen kernthermometer bak de steak 3 à 4 minuten per kant voor een medium rib-eye.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies