Pulled pork procureur

Pulled pork procureur
Pulled pork procureur
Pullud prok wordt langzaam gegaard en daarna uit elkaar getrokken met twee vorken.
ā‚¬Ā 18,75
Prijs per stuk (ca. 1500 gram)
Aantal: 
Bestellen
 

Pulled pork is een gerecht dat gemaakt wordt van langzaam gegaard varkensvlees dat zacht genoeg is om uit elkaar getrokken te worden ("pulled"). De procureur is het deel van het varken waar het vlees voor pulled pork meestal van wordt gesneden. Procureur is een taai stuk vlees dat door het langzaam te garen op een lage temperatuur in de oven of op de barbecue, heerlijk mals en smaakvol wordt. Het vlees wordt vaak eerst gemarineerd en/of ingesmeerd met een rub van kruiden en specerijen om de smaak te versterken. Na het garen wordt het vlees uit elkaar getrokken met behulp van twee vorken, en kan het worden geserveerd met bijvoorbeeld barbecuesaus en coleslaw. Pulled pork van procureur is een populaire keuze in de Amerikaanse keuken en wordt ook steeds populairder in Nederland.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies