Ossenstaart

Ossenstaart Ossenstaart
Ossenstaart Ossenstaart
Ossenstaart
Heerlijk om bouillon van te trekken, maar ook zeer geschikt voor sommige stoofschotels.
ÔéČ┬á7,50
Prijs per stuk (ca. 400 gram)
Aantal: 
Bestellen
 
Ossenstaart is een stuk vlees dat afkomstig is van de staart van het rund. Het vlees bevat veel bindweefsel en wordt daarom vaak gebruikt voor het maken van stoofschotels, bouillon, soepen en sauzen. Het vlees van de ossenstaart is zeer smaakvol en zacht en wordt vaak gekenmerkt door het rijke beenmerg dat in het midden van de botten zit. Om de smaak en textuur te verbeteren, wordt ossenstaart vaak langzaam gekookt in de oven, op het fornuis of in een slowcooker.

Rundvlees

Rundvlees
afkomstig van de staart

Extra informatie:

Stoofpotjes en suddergerechten
Onbewerkt vleesproduct
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies