Kogelbiefstuk

Kogelbiefstuk Kogelbiefstuk
Kogelbiefstuk Kogelbiefstuk
Kogelbiefstuk
Onze kogelbiefstuk heeft een zeer malse en een fijne structuur.
ā‚¬Ā 9,75
Prijs per 2 stuks (ca. 180 gram per stuk)
Aantal: 
Bestellen
 
Kogelbiefstuk wordt gesneden van de kogel uit de bovenbil van het rund. In dat gedeelte zitten minder spieren, waardoor het malser is dan een 'gewone' biefstuk. Laat je verassen door de restaurantkwaliteit, maar dan thuis op je bord. 

Bereidingswijze kogelbiefstuk

Haal de kogelbiefstuk een half uur van tevoren uit de koeling, zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen. Bestrooi de kogelbiefstuk voor het bakken met zout, geen peper want dit kan verbranden. Doe roomboter in de pan en zorg dat de pan goed heet is voordat je de kogelbiefstuk gaat bakken. Laat de biefstuk na het bakken zeker 5 minuten rusten. Wikkel het folie losjes om de kogelbiefstuk met een kleine opening, zodat het vlees niet helemaal wordt afgesloten. Daarna kan je genieten van een heerlijk mals stukje vlees. 

Kerntemperatuur kogelbiefstuk:
Rood - 45-50 graden 
Medium - 55-60 graden
Doorbakken - ongeveer 70 graden

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies