Haasbiefstuk

Haasbiefstuk Haasbiefstuk Haasbiefstuk Haasbiefstuk
Haasbiefstuk Haasbiefstuk Haasbiefstuk Haasbiefstuk
Haasbiefstuk
Haasbiefstuk, ook wel ossenhaas genoemd. Het is super zacht en heel smaakvol.
ā‚¬Ā 19,90
Prijs per 2 stuks (ca. 120 gram per stuk)
Aantal: 
Bestellen
 

Het lekkerste en zachtste stukje vlees van een rund. 

Bereidingswijze

Haal de biefstuk een half uur van tevoren uit de koeling, zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen. Bestrooi de biefstuk voor het bakken met zout, geen peper want dit kan verbranden. Doe roomboter in de pan en zorg dat de pan goed heet is voordat je de biefstuk gaat bakken. Laat de biefstuk na het bakken zeker 5 minuten rusten. Wikkel het folie losjes om de biefstuk met een kleine opening, zodat het vlees niet helemaal wordt afgesloten. Daarna kan je genieten van een heerlijk mals stukje vlees. 

Kerntemperatuur tournedos:
Rood - 45-50 graden 
Medium - 55-60 graden
Doorbakken - ongeveer 70 graden 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies