Flat iron steak

Flat iron steak Flat iron steak
Flat iron steak Flat iron steak
Flat iron steak
De flat iron steak is geweldig mals en het kan zich meten met de mooiste biefstukken. CONDITIE: DIEPGEVROREN.
ā‚¬Ā 41,25
Prijs per stuk (ca. 1500 gram)
Aantal: 
Bestellen
 
De flat iron steak heeft een veelzijdige achtergrond. Het sukadestuk van het rund kennen we als suddervlees. Tot iemand ontdekte dat de sucade, van een mooi vleesrund zoals bijvoorbeeld de black angus, heel geschikt is om te grillen. En dat noemen we een flat iron steak. Het heet 'flat iron' omdat het een plat stuk is van 1,5 tot 2 centimeter dik. En met een beetje fantasie doet het denken aan een strijkijzer. De slager moet het stuk anders snijden omdat er een zeen in het sukadestuk zit. Deze zeen wordt weggesneden, om vervolgens de flat iron steak over te houden.

Bereidingswijze


 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies