Entrecote

Entrecote Entrecote
Entrecote Entrecote
Entrecote
per stuk (ca. 400 gram) De entrecote of lendebiefstuk heeft een prachtige vetmarmering is daardoor erg smaakvol. CONDITIE: DIEPGEVROREN.
ā‚¬Ā 10,95
Prijs per stuk (ca. 400 gram)
Aantal: 
Bestellen
 

Entrecote betekent letterlijk 'tussen de ribben'. Een entrecote wordt gesneden uit de rib van het rund. De entrecote van Rundvleesshop is van restaurantkwaliteit, maar dan heerlijk thuis op je bord. Door de onverzadigde vetzuren is een entrecote ook nog eens gezond.

Bereidingswijze entrecote 

Entrecote in de pan bereiden:
Een entrecote is een fantastisch stuk vlees en zeer geliefd bij de vleesliefhebber. Een goed stuk vlees van een echt vleesveeras is al het halve werk.
1. Haal de entrecote minimaal een half uur voor het bakken uit de koeling en laat het vlees op kamertemperatuur komen.
2. Dep het vlees droog met keukenpapier.
3. Wrijf beide kanten in met wat zout en peper.
4. Doe olie of boter in de pan en laat de pan goed heet worden.
5. Haal de steak uit de pan en laat het een paar minuten rusten in aluminiumfolie.
6. Voor een medium entrecote raden wij een kerntemperatuur aan van 52ā„ƒ.

Heb je geen kernthermometer bak de steak 2 à 3 minuten per kant voor een medium entrecote.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies